Известие

Collapse
No announcement yet.

Гаснене при подаване на газ в движение 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз до сега не съм виждал да дава грешка на датчика за налягане на горивото от МАП-а
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

този датчик струва 308 кинта, братовчед. Говори ми аз го смених пролетта Много внимавайте къде наливате гориво.

Comment

та в крайна сметка от този датчик за налягане на горивото в рейката може ли да се гаси колата? като го извадя минава в сервизен режим и няма как да я пробвам без него как е - не се смейте на идиотските ми проби, но в малък град където няма кой да направи диагностика няма какво да се направи освен да се пробва всичко каквото ти дойде наум.

а и се оказа че не знаят къде е този МАП за да го замерят и почистят.
        ще ми проверяват някакви релета или предпазители които се грижели за подаването на газта от педала или нещо такова, защото имали същия случай с ауди и се оказало че било от тези релета - биле нагоряли и като се увеличавало напрежението спирали и колата угасяла. ама ми се струва че ми говорят големи глупости...
        156 2.4 JTD '99

Comment

имах същият проблем с мареата,гаснеше само при рязко подаване на газ иначе до 180 с плавно подаване на газ ги вдигаше,но ако дам рязко газ се изтрелва и после загасва,след което въртя като ненормален да запаля.На диагностиха ходя няма грешки.Оказа се в крайна сметка задръстена сонда с ръжда в резервоара,в смисъл на по просто цедката през която смучи от резервоара.След почистването и което е детска игра съм нямал повече такива проблеми

Comment

Working...
          X